ИЦ чип, тајмер ИЦ, линеарна интегрисана кола - БОИАРД

Мелемо еа Рона

Схензхен Боиаде Елецтрониц Тецхнологи Цо., Лтд. е тхехилое ка 2014 ке морекиси еа икеметсенг еа нанг ле летхатхамо ле матла ла лисебелисоа тса електроники.

Бареки ба рона

молекане01
молекане2
молекане3
молекане4
5
7
6
10

Тлохела Молаетса ва Хао